Anyum rosszul van, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Zsibbad a feje, szédül, hőhullámai vannak, ha leül, akkor szédül, de ha járkál, akkor jobban van.Mostbitt vagyunk bent az ügyeleten és azt mondja, hogy már kicsit jobban van.51 éves.Sürgősen kérnék egy gyors választ.Bocsánat ha nem írtam helyesen de nagyon ideges vagyok.2015. jún. 26. 18:36
2/8 anonim válasza:
Klimax,agyvérzés,tumor......irány a doki vagy 112-t hívni ha nagy a gáz b+.
3/8 anonim válasza:
Ha az ügyeleten vagytok akkor már (remélhetöleg) nem lesz nagy baj.
4/8 anonim válasza:
Ezek egy általános rosszullét tünetei, nem lehet megmondani,hogy mitől. A szimpla túlhajszoltság+meleg+stressz kombinációtól kezdve egészen súlyos dolgokig BÁRMI lehet. Jó,hogy az ügyeleten vagytok, majd írd meg, mi volt!
5/8 anonim válasza:
Nem tökmindegy már most az ügyeleten, hogy a GyK népe mit mond? Itt senki nem orvos és senki nem látja anyukádat. A lehető legjobb helyen vagytok, jobbulást.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már jobban van.Írtak fel neki gyógyszert és ott is adtak neki valami-állítása szerint valami keserű sz**-t, amit el kellett szopogatnia.Kiderült, hogy csak a változó kor miatt volt.Hú, most kib**** boldog vagyok. :))))))))))))))))))))))
2015. jún. 26. 20:10
7/8 anonim válasza:
Úgy látom, többen is küzdünk hasonló problémával. Én is klimaxolok és ilyen tüneteim vannak, de ehhez hozzátartozik, hogy szorongással kezelnek és nyaki-gerinc problémáim is vannak.
Már annyi mindennel jártam orvosnál, hogy belefáradtam. Beveszek nyugtatót és gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót a nyaki fájdalmakra, valamennyit használ.
Amúgy nyaki röntgent és nyaki ultrahangot (Doppler-vizsgálat) javasolok végeztetni.
8/8 anonim válasza:
No és persze rendszeres vérnyomásmérés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!