Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha rosszul vagyok anyum nem...

Ha rosszul vagyok anyum nem hiszi el. Hogy tudnam bebizonyitani hogy tenyleg rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Azert nem hosz nekem mert egyresz en nem vagyok beteges es az uj pasija szerint ha azt mondom hogy itt a polom de veletlenul nincs akkor hazudtam es mindenre azt mondja hogy : ja persz! Na nekem te ne hazudjal! Da ha azt mondom hogy nem hazudok akkor meg elkezdi anyamnak hogy milyen neveletlen vagyok o meg ezetr engom csesz le. Ezt ios valahogy meg kene oldabi csak az a baj hogy 13 vok

2013. júl. 1. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Hívd félre Anyukádat, amikor nincs vele az "új pasija" és beszélgess vele, hogy rosszul esik neked, hogy nem bízik meg benned és csak szeretnéd ha néha rád is hallgatna, mert így nem jó és te szereted, nem jó ezt hallgatni stb...érted!?

Sok Sikert! (:

2013. júl. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!