A Dienille fogamzásgátló és a libidó?
Harmonet drazsét szedtem 3 évig, amitől nagyon lecsökkent a libidóm (szinte 0-ra) és a hüvelyszárazság is gyötör.
A dokim most másikat írt fel. Dienille a neve. Elég új, kb fél éve van forgalomban.
Aki ezt szedi, kérem írja le a véleményét a libidóval illetve a hüvelyszárazsággal kapcsolatban!
De minden másra is kíváncsi vagyok!
Köszönöm előre is.
Én nemrégóta szedem. Sajnos nekem kijött 2 mellékhatása:
emlőváladékozás, és folyás elszíneződés..:S (betegtájékoztatóban bennevolt, így nem is idegeskedek, hogy mi ez..
A libidóm nem csökkent, szóval remélem jó lesz a jövőben.:)
16/L
Igen!
És Te a Dienille-t?
Szia!
Én Diane 35-öt szedtem előtte, és erre váltott át a doki, mert nekem nagyon lecsökkent a libidóm tőle, meg mindenféle fertőzést elkaptam, valószínűleg a gyógyszer miatt volt.
Szóval én is ebben reménykedem, hogy a Dianille segíteni fog. Remélem neked is!
Szia! Én 16 napja szedem a Dienille-t. Ez az első fogamzásgátlóm, és eddig különösebb mellékhatások sem jelentkeztek a barnás folyáson kívül. Az első héten a tabletta bevétele után hányingerem volt, és picit fájt az alhasam, szerencsére ez már elmúlt. A libidóm ugyanolyan, mint eddig, és hüvelyszárazság sem gyötör. Csak jót tudok róla mondani, remélem neked is beválik!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!