Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló miatti libidócsö...

Fogamzásgátló miatti libidócsökkenés?

Figyelt kérdés

Van egy betegségem,ami miatt fogamzásgátlót szedek,meg az eredeti rendeltetése miatt is szedem.Sajnos bekövetkezett az ami az esetek többségében előfordul,a libidócsökkenés.Biztos,hogy a gyógyszer miatt van,mert volt egy időszak amikor nem szedtem semmit,kívántam a szexet,aztán szedtem fogamzásgátlót,de egy másik fajtát mint most,akkor el is tűnt a vágy,utána megint volt egy hosszabb szünetem,újra volt libidóm.

Szeretnék a párommal együtt lenni,lelkileg,"agyban" kívánom őt,próbálok ráhangolódni az együttlétre,de szörnyen nehezen indulok be :( Pedig ő próbálkozik lelkesen,de neki is elég lelombozó amikor egy hosszas előjáték után is csak épp hogy érzek valamit.Szeretnék ezen változtatni,ha lehet,de a fogamzáságló szedését nem tudom abba hagyni.

Van valakinek bármilyen ötlete,tanácsa mit lehet ilyen helyzetben tenni?

22/L

2015. jún. 23. 06:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni a tabletta abbahagyása nélkül, hisz a tüneteid hormonálisak, hormonálisan lehetne csak rajtuk segíteni is (=abbahagyni a bogyót).
2015. jún. 23. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az a betegség, amire szeded? Lehet, hogy nem a fogamzásgátló lenne az egyetlen megoldás. Nem csodálkoznék rajta, mert a nődokik csomó olyan dologra felírják, amire nem az az egyetlen, sőt, sokszor nem is a legjobb kezelési módszer.
2015. jún. 23. 09:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Hirsutizmusra szedem,meg magas is a tesztoszteron szintem,az okát nem tudják,pedig kivizsgáltak.

Minden jó lenne,ha nem lenne ez a fránya libidócsökkenés :(

2015. jún. 23. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

PCOs-ra, inzulinrezisztenciára, pajzsmirigyre szűrtek? Volt hormonpanel? Endokrinológus látott?

A fokozott szőrnövekedés 99 %-ban csak egy kísérő tünet, a tabletta pedig nem az okot gyógyítja, csak átmenetileg segít.

2015. jún. 23. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen enodkrinológusnál voltam,mindent kizártak amiket felsoroltál.
2015. jún. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!