Fogamzásgátló miatti libidócsökkenés?
Van egy betegségem,ami miatt fogamzásgátlót szedek,meg az eredeti rendeltetése miatt is szedem.Sajnos bekövetkezett az ami az esetek többségében előfordul,a libidócsökkenés.Biztos,hogy a gyógyszer miatt van,mert volt egy időszak amikor nem szedtem semmit,kívántam a szexet,aztán szedtem fogamzásgátlót,de egy másik fajtát mint most,akkor el is tűnt a vágy,utána megint volt egy hosszabb szünetem,újra volt libidóm.
Szeretnék a párommal együtt lenni,lelkileg,"agyban" kívánom őt,próbálok ráhangolódni az együttlétre,de szörnyen nehezen indulok be :( Pedig ő próbálkozik lelkesen,de neki is elég lelombozó amikor egy hosszas előjáték után is csak épp hogy érzek valamit.Szeretnék ezen változtatni,ha lehet,de a fogamzáságló szedését nem tudom abba hagyni.
Van valakinek bármilyen ötlete,tanácsa mit lehet ilyen helyzetben tenni?
22/L
Hirsutizmusra szedem,meg magas is a tesztoszteron szintem,az okát nem tudják,pedig kivizsgáltak.
Minden jó lenne,ha nem lenne ez a fránya libidócsökkenés :(
PCOs-ra, inzulinrezisztenciára, pajzsmirigyre szűrtek? Volt hormonpanel? Endokrinológus látott?
A fokozott szőrnövekedés 99 %-ban csak egy kísérő tünet, a tabletta pedig nem az okot gyógyítja, csak átmenetileg segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!