Hogy éljem túl a tesiórákat?
A tanár férfi, és már nem fogad el szülői igazolást "egészségügyi okok" miatt.
Anyum azt mondta, többet ne hiányozzak a menzim miatt suliból...
Viszont épphogy élek olyankor, annyira erős a vérzésem, hogy óránként kell super tampont cserélni. A görcseim is nagyon erősek.. Múltkor elájultam, pedig nem vagyok egy puhány lány... Általában annyira szenvedek, hogy sírok, kaparom a falat, aztán valahogy sikerül órák múlva elaludnom, utána jobb lesz.. De suliba hát ez lehetetlen, valahogy ki kell bírni 7-8 órát.. Ráadásul még a fájdalomcsillapítók se segítenek.. :'(
16/L
Szia!
Sajnos ismerem a helyzetedet.. Hasonló helyzetben voltam, de én elkezdtem szedni az Algoflex M-et és nekem segített, illetve neki álltam sportolni és heti 2 edzésem van és ha mozgok nekem mindig jobb lesz.. Ha a futást nem is bírod, próbáld megmagyarázni a tanárnak hogy rosszul vagy és nem bírsz futni, de szívesen sétálsz, legalábbis nekem a mozgás bevált, ha nem is futok sétálok... illetve ha ilyen nyujtásos feladatok vannak akkor azokat csináld mert az is jót tesz.. hidd el tapasztalat... remélem tudtam segíteni, majd írj:)
Köszi a tippeket!
Dokihoz menni fogok még ebben a hónapban.
Az a gond, hogy még menni is alig tudok, épp hogy nem esek össze.. :( Az meg a másik, hogy hányingerem is van ilyenkor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!