Ebbe a hónapba másodjára jött meg a menstruációm. Először 15. -én, aztán meg ma. Ez valami betegség? Többi lent.
Figyelt kérdés
11éves koromba jött meg először, most 15 vagyok, kb 12éves koromig volt hogy 1 hónap kimaradt utána beállt rendesen. Ma mégis megjött. Miért??2015. jún. 21. 20:31
1/1 anonim válasza:
Szetrintem még nem állthatott be rendesen. Énis 15 vagyok nekem nemrég váltott. Mosmár hónap végén jön meg nem a közepén. Mivel nem vagy 18 ezért szerintem ez nomrális. 18 éves korodra áll be rendesen. Tesómnak is összevissza jön. Sztem nincs ezzel semmi baj. De lehet egy nőgyógyász ajánlott. Sokat tud néha segíteni és nem árt rendszeresen menni hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!