Ha túrós darabos fehéres sárgás folyásom van és viszket, ez pár napja észlelem a tüneteket de munkám miatt nem tudtam elmenni holnap tehát szombaton fogadnak a ceglédi nőgyógyászati ügyeleten? Vagy meg kell várni a hétfőt :/ de én már nem bírom ki.
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 21:58
12/18 anonim válasza:
De aki háziorvoshoz fordul a panasszal, oda lesz irányítva, nem kell magadtól tudni, hogy oda tartozik a probléma.
13/18 anonim válasza:
És mivel az urológus és a háziorvos is tud segíteni, oda kell menni, ahol nincs várólista.
14/18 anonim válasza:
Elmondásod alapján ez gomba. Gyógyszertárban vegyél Canesten combit és 2, 3 nap alatt elmúlik. Kárt nem okozol vele!
15/18 anonim válasza:
Vártam már, mikor jön az első agyhalott a Canesten Combival! Köszi Emese, leülhetsz!
16/18 anonim válasza:
A sárgás, túrós folyás gombára utal, amit a Canesten kombi nagyon hatásosan gyógyít. Szinte 95% hogy néhány nap alatt rendben leszel, de a viszketés már másnap elviselhető, vagy teljesen el is múlik!
17/18 anonim válasza:
Nem ér semmit a Canesten hüvely tabletta.Darabokban vissza jön és fel sem oldódik rendesen.
Betadine hüvely kúp sokkal hatásosabb.
18/18 anonim válasza:
Nekem tökéletes volt a Canesten hüvelytabletta, 3 nap alatt meggyógyultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!