Ha túrós darabos fehéres sárgás folyásom van és viszket, ez pár napja észlelem a tüneteket de munkám miatt nem tudtam elmenni holnap tehát szombaton fogadnak a ceglédi nőgyógyászati ügyeleten? Vagy meg kell várni a hétfőt :/ de én már nem bírom ki.
hm??? ezt nem értem cegléden nincs ügyeletes nőgyógyászat??
Mind1 ha nincs elmegyek a honvédkórházba budapestre ott tuti van csak ott nem biztos h fogadnak :/
jaj ne beszéljetek már hülyeséget. bőrgyógyászat urológia?????
NŐGYÓGYÁSZHOZ kell menni.
6: Mindent. Mikroszkóp alatt megnézik a kenetet, teljeskörű kórokozószűrést végeznek, elküldik a laborba. Más szakterületen nem csinálnak teljeskörű szűrést, ide tartozik.
Bőr- és nemibeteggondozó és kozmetológiai szakrendelés a teljes neve. Ez a 3 szakág tartozik oda.
8: Nőgyógyászaton nekem nem csináltak sosem ilyen szűréseket. 40 éves elmúltam, de csak urológián és bőrgyógyászaton csináltak nekem ilyet, már 10 éve csak ezekre a rendelésekre járok.
2 hónapja estem át egy teljeskörű STD-szűrésen, ezt STD-rendelésnek hívják, ami a bőrgyógyászaton működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!