Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? (heveny hüvelygyu...

Ez normális? (heveny hüvelygyulladás)

Figyelt kérdés

Igazából az elején még nem is nekem volt gondom, hanem a barátomnak. Ő mondta, hogy nála vannak gondok, de elmentem orvoshoz. Ki is derült, hogy gombám van és írt mindkettőnknek gyógyszert. 10 napra kaptam kúpot, most vagyok kezelés felénél. Az a gondom, hogy eddig max csak egy kis kellemetlen viszketésem volt, de most már relatív erősebb folyásom is van, pedig az előírás szerint alkalmazok mindent amit kaptam.(a barátom nem, mert ő egy más okból részesül 2 hetes antibiotikum kúrában és ha annak vége akkor kezdené ezt el. Utána olvasva semmilyen kontraindikáció nincs a két kezelés közt, meg valamiért nem is nagyon erőlteti, hogy magához vegye a részét). Amúgy nem voltunk azóta együtt, szóval nem ping-pongozunk.

Ha végig marad ez a folyás és nem múlik akkor nőgyogyóhoz menjek, vagy inkább egy komolyabb helyre, ahol nem csak 3 féle fertőzésre vizsgálnak meg, hanem mindenre?

2015. jún. 19. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Értem, ez akkor lehet, ha nem gomba okozza a tüneteket, hanem más, és a gombaellenes kezelés árt akkor.

Ezt próbálom kideríteni, hogy megbizonyosodott-e a gombáról...

2015. jún. 19. 18:18
 12/15 A kérdező kommentje:
amúgy nem kapuk el sehonnan. mindketten tiszták voltunk, csak elég csúnya dolgot mondott nekem egyszer és gondolom az kikészített idegileg. legyengülhetett az immunrendszerem és kialakult magától. más ötletem nincs, mert nem járok olyan helyre ahol elkaphattam volna és előtte se volt gondom.
2015. jún. 19. 18:19
 13/15 A kérdező kommentje:
de írtam, hogy a laborban a gomba kitenyészett...
2015. jún. 19. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:

akkor kérdezd meg telefonon őt, hoyg megijedtél, mert ez a tünet van, ez rendben van-e. Gyógyszertárat is lehet telefonon kérdezni vayg egy másik orvost, aki benn van.

A tájékoztatóban nem szerepel ez a tünet?

2015. jún. 19. 18:46
 15/15 A kérdező kommentje:
a kúp ír olyan mellékhatást, hogy gombás felülfertőzés :/
2015. jún. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!