Ez normális? (heveny hüvelygyulladás)
Igazából az elején még nem is nekem volt gondom, hanem a barátomnak. Ő mondta, hogy nála vannak gondok, de elmentem orvoshoz. Ki is derült, hogy gombám van és írt mindkettőnknek gyógyszert. 10 napra kaptam kúpot, most vagyok kezelés felénél. Az a gondom, hogy eddig max csak egy kis kellemetlen viszketésem volt, de most már relatív erősebb folyásom is van, pedig az előírás szerint alkalmazok mindent amit kaptam.(a barátom nem, mert ő egy más okból részesül 2 hetes antibiotikum kúrában és ha annak vége akkor kezdené ezt el. Utána olvasva semmilyen kontraindikáció nincs a két kezelés közt, meg valamiért nem is nagyon erőlteti, hogy magához vegye a részét). Amúgy nem voltunk azóta együtt, szóval nem ping-pongozunk.
Ha végig marad ez a folyás és nem múlik akkor nőgyogyóhoz menjek, vagy inkább egy komolyabb helyre, ahol nem csak 3 féle fertőzésre vizsgálnak meg, hanem mindenre?
Értem, ez akkor lehet, ha nem gomba okozza a tüneteket, hanem más, és a gombaellenes kezelés árt akkor.
Ezt próbálom kideríteni, hogy megbizonyosodott-e a gombáról...
akkor kérdezd meg telefonon őt, hoyg megijedtél, mert ez a tünet van, ez rendben van-e. Gyógyszertárat is lehet telefonon kérdezni vayg egy másik orvost, aki benn van.
A tájékoztatóban nem szerepel ez a tünet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!