Ez normális? (heveny hüvelygyulladás)
Igazából az elején még nem is nekem volt gondom, hanem a barátomnak. Ő mondta, hogy nála vannak gondok, de elmentem orvoshoz. Ki is derült, hogy gombám van és írt mindkettőnknek gyógyszert. 10 napra kaptam kúpot, most vagyok kezelés felénél. Az a gondom, hogy eddig max csak egy kis kellemetlen viszketésem volt, de most már relatív erősebb folyásom is van, pedig az előírás szerint alkalmazok mindent amit kaptam.(a barátom nem, mert ő egy más okból részesül 2 hetes antibiotikum kúrában és ha annak vége akkor kezdené ezt el. Utána olvasva semmilyen kontraindikáció nincs a két kezelés közt, meg valamiért nem is nagyon erőlteti, hogy magához vegye a részét). Amúgy nem voltunk azóta együtt, szóval nem ping-pongozunk.
Ha végig marad ez a folyás és nem múlik akkor nőgyogyóhoz menjek, vagy inkább egy komolyabb helyre, ahol nem csak 3 féle fertőzésre vizsgálnak meg, hanem mindenre?
2es ezt a választ te sem gondolod komolyan...
Nem tudom milyen gyogyszert kaptál de nalunk is igy volt nekem meg pasinak Antibiotikum.neken meg még hüvelytabletta is. A hüvelytabletta vagy kúp esetén előforfulhat folyás részben merr egybkicsit irritalja a hüvelyt némelyik sajnos részben meg ürül egy kis kúp is.mondjuk a tajékoztatora az van irva ha megfelelő mélységre dugod fel és fekszel utana akkor nem.viszont volt nekem is h masnap volt ilyen.szerintem fejezd be a kúrát.utána ha nem múlik menj vissza a dokihoz.bár javasolnék vmi hüvelyflora visszaállitot utana mert igencsak trapára megy ilyenkor.pl protexin gynophilus.
Öööö.. akkor ez nem kenet, hanem tenyésztés. Kenet az, amikor mikroszkóp altt megnézik. Én ezt nem is vettem észre, hogy megcsináélta az orvosom a jelenlétemben, de megcsinálta. Abban már látszik azonnal, hogy gomba vagy baktérium.
Meg a PH-ból.
Furát kérdek, de ha meg szoktad kóstolni, az íze édesebbre vagy kesernyésre változott (a kezelés előtt) a megszokotthoz képest?
Más: Embertől kaphattátok nemi úton vagy valami más dolgo lehet?
A fentiek megválaszolása leszűkíti a lehetőségeket, a teljeskörű szűrés pedig itt van, de ez leginkább gyanúba vett együttlét/partner esetén aktuális, ha végképp nincs sehonnan semmiinfó, hogy mi lehet ez a kapott betegség:
stdinfo.hupont.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!