Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Tüneteim:émelygés,hányinger,pecsételő vérzés(mejönnie csak nov.19-én kell),fáradtság,mellemen erőteljes vérerek(eddig ennyire nem látszódtak és nem ennyi),szurkál a hasam alja.Dokinál október 18-án voltam,mert akkor késett a mensesem 52 napot.Akkor az orvos megvizsgált uh-val azt mondta egy petém benn maradt az egyik petefészkemben és ez produkálta az ekkora késést,igaza lehetett,mert még aznap megjött,de azóta ilyen tüneteket produkálok.Mitől lehetnek ezek?Volt már valakinek ilyen vagy ehhez hasonló problémája?2007. nov. 4. 11:28
1/3 anonim válasza:
Ezek terhességi tünetek! Csinálj egy tesztet és menj vissza az orvoshoz! (szerintem akkor is menj vissza, ha negatív a teszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!