Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi szúró fájdalom, mitől...

Alhasi szúró fájdalom, mitől lehet?

Figyelt kérdés

mitől lehet hogy szúr az alhasam?

mostanában sajnos szex közben is szúr és utána is, napközben is szokott ha ülök, ha felállok, ha pisilek és a méhemnél illetve a petefészeknél érzem a szúrkálódásokat

eddig SOHA nem volt ilyen bajom.

a menstruációm normális és rendszeres

arra lennék kiváncsi hogy kinek volt ilyen problémája?

olyan ne írjon légyszives aki azt se tudja mi van és egyből azzal kezdi hogy ciszta stb stb stb...

orvoshoz mindenképpen elmegyek csak előtte kiváncsi lennék mi lehet

2015. jún. 19. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mar ne is haragudj, de te kerted a velemenyunket, erre azt irod hogy ne jojjunk olyannak hogy pl ciszta.. pedig lehet ciszta. Egyszoval ha segitseget kersz hogy mi lehet, akkor ne kerd azt hogy ne mondjak meg hogy akar mi is lehet. A szurkalodast ott erzed. Sok minden lehet, latatlanban nem lehet valaszt adni. Lehet csak menstruaciot erzel hogy meg fog jonni ergo peteeres, fertozes, barmi. Minnwl hamarabb menj orvoshoz, az a legbiztosabb.q
2015. jún. 19. 08:26
 2/4 A kérdező kommentje:

nem haragszom, én itt arra gondoltam hogy a sok okoskodó ember ne irogasson ennyi!

peteérés nem lehet, nemrég múlt el a menstruáicóm és a fertőzést is kizárom mert rendszeresen járok nőgyógyászhoz.

orvoshoz mindenképp elfogok menni csak kiváncsi vagyok hogy volt-e valakinek hasonló!

köszönöm a válaszod

2015. jún. 19. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy elkaptál valami fertőzést, vagy pl húgyhólyaggyulladás.
2015. jún. 19. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:

és a húgyhólyaggyulladás az nem jár sok pisiléssel illetve vérrel? még nem volt begyulladva szóval nem tudom az mivel jár :S

esetleg még arra gondoltam hogy idegi alapon fáj/szúr, nem hazudok de a barátnőmnek 2 hete ugyanez volt a baja elment orvoshoz minden negatív lett és azt mondta neki az orvos hogy ez az idegtől alakult ki plusz neki is és nekem is fáj a derekam mert oda is kisugárzik a fájdalom.

hihetetlen de igaz, nekünk mindig ugyanaz a bajunk :D

persze orvoshoz elmegyek

2015. jún. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!