Van olyan természetes mód (étel stb, csak ne gyógyszer) amivel lecsökkenthetem a menstruációm mennyiségét?
Ha menstruálsz valószínűleg tornázhatsz is :)
Írd be a keresőbe, hogy Aviva torna vagy Aviva módszer vagy intimtorna. A legtöbb talált lapon kérdezhetsz e-mailben az oktatótól.
Nincs ilyen módszer.
Ebben a korban sajnos még nagyobb mennyiségű szokott lenni a menses. Majd később csökken a hossza és a mennyisége is. Tudom hogy kellemetlen, én is átestem ezen, most 26 vagyok már kb 5 napos és csak az első kettőn szokott több lenni, de az sem annyi mint régen. Kitartás.
Enyhítheti. Nekem 15-16 éves koromban a sima külön torna is segített.
Újra mondom: nem vagyunk egyformák, sőt magunkhoz képest is változhatunk, tehát lehet enyhíteni ezeket a tüneteket. A görcsökre az itt írtakat javaslom, plusz nézess vasat vérből, ha fáradékony vagy mióta menstruálsz. Ja.. még a citromlevet szokták javasolni.
Ha semmi nem segít menj el nőgyógyászhoz. 14 évesnek még úgysem fogamzásgátlót adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!