Ez szorulásnak számít?
Figyelt kérdés
Viszonylag könnyen jött, azonban akadt egy darabka amit nem sikerült rendesen kikakilnom. Picit még tornásztattam alul, de végül siettem, mert idegen vécén voltam. Reméltem, hogy törlésnél kiviszi a papir, viszont ahhoz még beljebb volt. Később amikor leguggoltam mert valamit keresek, akkor éreztem, hogy kicsúszott.
Mire újra a Wc-hez értem már belekenődött a bugyimba. Nagyon idegesítő helyzet. Veletek előfordult már ilyen? Lány vagyok.
2015. jún. 18. 23:51
1/2 anonim válasza:
Ilyen esetben segít, ha a végbélnyílásnál előlrőől és hátulról is egyszerre megnyomod.
Akkor is szokott segíteni, ha az elején nehezen megy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. jún. 22. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!