3. napja erős menstruacio. Ez normalis? (ez az elso menstruacioml) Vagy egyaltalan mi szamit erosnek? Mert ahoz kepest hogy nekem ez az elso eleg eros.
Figyelt kérdés
Minden nap 2 orankent (van mikor elobb) jarok mosdoba.Ilyenkor 2 nagy betetet teszek be ne hogy baleset tortenjen.Altalaba csak azt kell kicserelnem ami felul van az also marad az tiszta.Ejszakara is 2 van bent es ma reggel is csak a felsot csereltem le.Ez erős?Ès egyaltalan normális h 3.-ik napja ilyen eros?(bocsi telorol irtam)2015. máj. 3. 08:12
1/8 Pálfi Rebi válasza:
Figyelj semmi baj ha ilyen erős,nekem is erős volt az első.Nem kell 2 betétet beraknod elég ha 45 percenként cseréled.(Minden tanítási óra után)És még az a lényeg hogy vastag legyen a betét nem szükséges nagy...
2/8 anonim válasza:
Igen ez normális.Van akinek az első is már erős.Lehet később gyengébb lesz.Ha rám halgatol ne rakj be egymásra 2 betétet mert semmi értelme,úgy is csak a felső fog megtelni.Meg nagyon kényelmetlen is a 2 betét.Milyen betétet használsz??
3/8 anonim válasza:
Egy éjszakai betétet tegyél be, fölösleges a kettő. Esetleg mutasd meg anyukádnak, kérdezd meg, szerinte ez erős-e.
4/8 anonim válasza:
Ne tegyél be kettő betétet, semmi értelme. Cserélj hamarabb. Vagy használj tampont, azzal ki lehet bírni 5-6 órákat is.
5/8 anonim válasza:
Ez normális, nekem is igy volt. Lehet hogy nm is erős csak ugy gondolod. Én is igy voltam vele, nagyon megilyedtem amikor jobban jött. Ne aggódj nekem volt olyan hogy a 9.napon is jött egy kevés. Betétből pedig elég eggy is nagyon sokat be tud szívni, de ha tényleg nagyon erős akkor cseréld gyakran
6/8 anonim válasza:
Mi van veled azóta, azóta is ilyen erős? Megjön minden hónapban rendesen?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen rendesen megjon..:D En mar mondtam anyanak egyik honapba erosebb masikba gyengebb.Azt mondtanaz nem baj:).De annyira eros mint az elso nem volt azota..
2015. okt. 3. 09:41
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy anyukáddal meg tudjátok ezt beszélni :)
ha nem túl erős azóta, akkor nem kell aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!