Milyen volt az elso tampon hasznalatotok? 14vagyok es lehet h hasznalni fogok, mert nyaralni megyunk. Eloszor minit hasznaltatok? Kenyelmes?
Elsőre? Borzalmas volt, anyukám bejött értem az iskolába, mert nem jól használtam meg tök szarul lettem. :D
De aztán megbarátkoztam vele és azóta teljes mértékben használom. Hozzá lehet szokni, és utána csak jobb lesz, mint azon aggódni, hogy elönt-e mindent a vér.
Könnyen ment :) Vagyis a sima nem OB, normál soha nem sikerült, ezért hagytam a fenébe. Mivel 8.osztályban elegem lett a betétből, ezért már akartam tamponozni, de nem tudtam, hogy mit/hogyan. Aztán osztálytársam mondta, hogy ő már használ és sokkal jobb és, hogy szerinte az OB ProComfort Minit próbáljam ki. Anya meg is engedte, hogy kipróbáljam és kipróbáltam és könnyen ment, minden rendbe volt :) és nem mondta, hogy hogyan kell. Azóta mini tampon és éjszakai betét kombót használok, és sokkal jobb :D
Ha kérdésed van írhatsz üzenetet
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!