Naponta hányszor egészséges betétet cserélni?
Figyelt kérdés
Hétfőn jött meg először, és tegnap olyan négyszer cseréltem betétet, mert mindegyik teljesen véres volt. Ez túl sok? Lehetséges hogy valami betegségem van, vagy ez összefügg azzal, hogy ez az első?2015. jún. 17. 08:11
11/12 anonim válasza:
Nekem az első 1 napig sem tartott a másodig 3 napig és utána beállt 5 napra és mindig 5 napig tart. Ha annyira erős marad akkor csináld azt hogy reggel otthon beraksz 2 betétet és mikor a megtelik az első akkor azt kiveszed és ott lesz a tiszta. Kettőnél többet nem ajánlok mert az már egy kicsit kényelmetlen is lenne meg lehet hogyha olyan rucit veszel fel akkor meglátszana. és Akkor ha az az egy is megtelik akkor meg kicseréled és kész.
Remélem tudtam segíteni.
12/12 anonim válasza:
Miert ne lehetne megoldani suliban?:D ezert vagy a wckben kuka. :D amugy meg egyaltalan nem sok,hogy 4szer cserelsz.en is kb ennyiszer cserelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!