Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Évek után hirtelen bő, "egészs...

Évek után hirtelen bő, "egészséges" mensturáció mitől lehet?

Figyelt kérdés
Évek óta szinte nem menstruálok, 2-3-4 havonta volt minimális barnázásom. Ezek mondjuk tartottak 10-14 napig, de tényleg nagyon nagyon minimális mennyiség volt. Most pedig, olyan 2-3 hete, pár napig szúrt az alhasam, meg görcsöltem is. 4 napja pedig megjött, és egészséges, nagyon nagyon bő vérzésem van. (Egészséges, vagyis nem barnázás) Ez mitől lehet szerintetek? Egyébként egy pár hónapja állapítottak meg nálam PCOS-t, mondjuk én már régebb óta sejtettem. IR még nem biztos, vérvételre kell mennem. Körülbelül egy hónapja "fogyózok", kevesebbet eszek, és kevesebb cukrot és szénhidrátot viszek be. Sikerült is fogynom kb. 5 kilót. Lehet köze hozzá?

2015. ápr. 21. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
A fogyókúra hozzájárulhat a menstruáció helyreállításához.
2015. ápr. 21. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Mostantól Mensi naptárat vezetek, amiben feljegyzem, mikor van meg, és melyik nap milyen erősségű. Folytatom a fogyókúrát, meglátjuk, csak most jött-e meg ilyen szépen, vagy beáll-e. Örülnék neki, mert kisbabát is szeretnénk már. Még egy kérdés: az alhasi szúró fájdalmak utalhattak peteérésre?
2015. ápr. 21. 21:16
 3/4 anonim válasza:

Szia!

A szénhidrátok bevitelének csökkentése mindenképp befojasoljs a pcost.Tapasztalatból mondom😃

Minél jobban tudod szabályozni a ch bevitelt,annál több eselyed van arra,hogy beáll a menstruációs s sikerül a baba.De jo ha tudod attol hogy görcsöltél nem biztos,hogy volt peteérésed.Én is így kezdtem,20 kilot leadtam ,most pedig 27hetes kismama vagyok és várom a kislányom érkezését,akiért nagyon sokat küzdöttem.Sok sikert neked!

2015. ápr. 22. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A szurka utalhat(ott) p.érésre-
2017. máj. 27. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!