Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egészséges a mensturáció?

Egészséges a mensturáció?

Figyelt kérdés
Nem tudjátok, ez egészséges? :S
2009. júl. 20. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:

?????

Ezt most nagyon nem értem.

Ha nem menstruálsz az nem egészséges. Akkor valami betegség miatt marad ki a menstruációd. (Kivéve a terhességet)

De nem értem, hogy mit akarsz kérdezni.

2009. júl. 20. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra, hogy ez minden hónapban megtörténik... :S
2009. júl. 20. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nah menjél szépen beszélgessél el anyukáddal erről, és ne itt fáraszd a jónépet!
2009. júl. 20. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Azt hittem agyvérzést kapok amikor megláttam ezt a kérdést és a kérdező kommentjét. Miért ne lenne egészséges, az nem egészséges ha vkinek nincsen meg (kivéve terhesség) de ezt az első válaszoló már leírta. Ez egy természetes folyamat a nőknél 11-16 éves kor között jön meg az első és kb 52 éves korig tart (persze ez változó) A menstruáció szükséges a szaporodáshoz, ha egy nő nem menstruál gyereke sem születhet. Amúgy miért kérdezted meg? Hány éves vagy? Arra gondoltam még kicsi vagy és azért kérdezed, mert egy érett nő vagy férfi nem kérdez ilyen csacsiságot.
2009. júl. 20. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, persze hogy egészséges a menstruáció, szerinted mért menstruál minden nő. Mi van unatkozol hogy ilyen kérdéseket teszel föl??? Akarsz valamit???? HE?????????
2009. júl. 21. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!