Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba! Valami ötlet?

Hüvelygomba! Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már fél éve biztosan szenvedek a hüvelygombától, állandó viszkető érzés, darabos folyás, fájdalmas hüvelynyílás, stb... Eleinte próbálkoztam ilyen otthoni megoldásokkal, teafaolaj, grapefruitmagcsepp, cickafarkfű... nem használt, vettem canestent, az is csak ideig, óráig. A páromat is kezeltük, 3-4 napig naponta kétszer, neki volt egy ivarszervi gyulladása, de hála Isten az antibiotikum, amit kapott rá, elmúlasztotta. A gombával elmentem egy magán nőgyógyászhoz, először adott két doboz Pimafucint, utána visszajött... Vissza mentem hozzá, most kaptam egy 10 db-os Klion D hüvelytablettát, és a párommal együtt hetente egy gyógyszert be kell szednünk 4 hétig, ami kiöli a szervezetből a gombát... Viszont így a Klion kúra végére úgy érzem, hogy megint van, és teljesen el vagyok már keseredve. Valakinek valami ötlete? Természetesen visszamegyek az orvoshoz, de mitől lehet ez? Sokat idegeskedem mostanában, a kapcsolatom romokban hever ez miatt , és ha épp nincs is gond, akkor is rettegek, hogy mikor jön elő megint.. Segítsééééég!!!!
2015. jún. 17. 07:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász, nőgyógyász, és utána megint nőgyógyász. Főleg, ha gyermeket szeretnél szülni valamikor a jövőben.

Párodat is kezelni kell, minden egyes alkalommal, amikor téged.

Használjatok óvszert, amig nem stabilizálódik a helyzet.

(és el kell gondolkodni azon is, honnan és hogyan fertőződtök meg újra és újra. Egy levegőben NEM terjedő fertőzésről van szó...)

2015. jún. 17. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
ezzel ne szórakozz! én amikor 16 éves voltam az első barátom félrekúrt, elkkaptam egy szép kis gombás fertőzést és kialakult egy méhszájseb!!! azóta kinlódok, nagyon kell vigyáznom mert érzékeny vagyok. van amikor semmi bajom, de van amikor a semmiből előjön vagy pl a gumi irritál és attól... szóval ezzel ne szórakozz hanem gondolkozz el azon miért jön vissza mindig?! mert csak úgy nem kéne, hacsak a táplálkozásoddal nincs gond. lehet candidás vagy és attól, akkor viszont cukrot és lisztet ne egyél mert az táplálja a gombát és attól is kijöhet!
2015. jún. 17. 08:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy megcsal.. Candida dietaztam is, de semmi. A túl gyakori szex lehet ennek az oka? Vagy esetleg nem lett ő elég ideig kezelve? Hány napig kenje magát?
2015. jún. 17. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:

gumit használtok? vagy hogy védekeztek? lehet a latexra vagy allergiás. (nálam ettől is kiszokott jönni, de én csak viszketek)

hát 1 hetet írnak..addig kell kenni

2015. jún. 17. 13:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Megszakitassal, szóval ez nem lehet probléma. Fogalmam sincs... Majd az orvos talán talál megoldást a problémára. Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok
2015. jún. 17. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor viszont ő nem lett kezelve rendesen és mindig visszafertőz téged persze csak akkor ha te rendesen meggyógyultál vagy téged kezeltek félre és nem olyan kúpot kaptál ami jó lett volna
2015. jún. 18. 08:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem javult a helyzet... Használtam betadine hüvelykúpot, de az alatt sem változott a helyzet, este felhelyeztem, másnap reggel kifolyt és már délután éreztem azt a fehér krémes folyást... Semmi más tünetem nincs, nem viszket, nem ég, csak a hüvely falán ez a krémszerű dolog. Visszamentem az orvoshoz, kaptam eg gyógyszert amit be kellett vennem, meg két doboz canestent, amiből már hármat elhasználtam és úgy veszem észre, hogy a folyás még mindig megvan...
2015. júl. 10. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:

a folyás az természetes még ha krémes állagú is. akkor van baj ha büdös, darabos és sárgás a színe.

jó hülye orvosod van. összevissza kúpozod magad, az se tesz ám jót, főleg ha nincs bajod

2015. júl. 10. 07:57
 9/9 A kérdező kommentje:
De sajnos, még mindig van... Tehetetlennek érzem magam. Megint kaptam kúpot, azt mondta ez baktériumra és gombára is jó, plusz hetente egy gyógyszert be kell szednem. Mitől lehet viszont az, hogy amint kifolyik a gyógyszer másnap, picit tisztul, és kezdődik előlről ez a krémes folyás? Estére a hüvelyem fehér, ragacsos... Milyen orvoshoz tudok ezzel még fordulni?
2015. aug. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!