Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális ha nem először...

Az normális ha nem először használok tampont, de még mindig fáj?

Figyelt kérdés
Reggel feltettem egyet,akkor nem fájt, és akkor se amikor kiszedtem. Viszont amikor újjat akartam felhelyezni, nagyon fájt és nem is tudtam teljesen feltenni..nem ez az első eset. ez normális? Ilyenkor hagyjam,és inkább betétezzek? 16/l
2015. jún. 14. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, ha gond a tampon viselete, nem kényelmes, ráadásul még fájdalmat is okoz!

Akkor miért használod? Divatból?

Vegyél betétet!

2015. jún. 14. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még szűz vagy akkor normális. Próbáld meg úgy felhelyezni,hogy le guggolsz és amikor feltolod veszel egy hosszú mély levegőt,próbáld arra tolni amerre menni akar- ez inkább a feneked felé lesz- semmiképp nem a húgycső felé mert azt megnyomhatod és az tényleg fáj.

Sajnos a lányomnak nem is sikerül felhelyezni,annyira érzékeny.

2015. jún. 14. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 - Bár nem engem kérdeztél,de divatból nem használ az ember lánya tampont.... Azért szükséges mert úszni nem tudsz ugyebár betéttel,illetve van aki sportol,balettozik -ott sem lenne szép látvány a félrecsúszott betét. Sok családban 3-4 nő -lány is van és például a nyaralást sem lehet úgy megszervezni,hogy épp senki ne mestruáljon és nem gondolod,hogy egy hetet unatkozzon szegény mensis" a tengerparton míg a többiek bent szórakoznak a tengerbe.
2015. jún. 14. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott fájni, ha nem vérzek eléggé és száraz vagyok. Olyankor bevizezem az ujjam (azt amelyikkel felhelyezem) így könnyebben becsúszik és nem is fáj :)
2015. jún. 14. 18:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem divatból használom...
2015. jún. 14. 20:57
 6/6 anonim válasza:

#1 - Hogy használná már divatból? Az ilyesmit azért használja az ember, hogy kényelmesebbé tegye a saját életét:) Azért mert mások az elképzelései valamiről mint neked, nem kell elkezdeni fantáziálni mindenféle irreális hülyeségről.

Kérdező - Ne aggódj, nekem is fáj néha (kibírható), de amint sikerült minden oké:)

16

2015. jún. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!