Lehet fertőzés? Van hogy ugye benedvesedem. Maga a nedv színtelen peteéréskor kicsit fehéres. De amikor megszárad a bugyimon (cserélek ilyenkor bugyit es használok tisztaságit) de van amikor nem "készülök fel" normális hogy megszáradva sárgás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 12:09
1/6 anonim válasza:
Ameg a vizeleted nem csip vagy eg illetve nem erzel kellemetlen viszketest a nemi szervednel addig nincs semmi problema ezzel:)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!:)
Ezt kihagytam a kérdésemből de másnál is van ilyen?:)
2015. ápr. 4. 12:21
3/6 anonim válasza:
Nincs semmi gond veled.
Nekem is van, hogy megszáradva sárgásabb a fehérneműn, de ez nem fertőzés.
Fertőzés akkor lenne, ha nagy mennyiségű folyás jönne belőled, ami alapból sárga, és esetleg szaga is lenne, illetve más, kellemetlen tünetek párosulnának hozzá, mint viszketés, égő érzés, stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) most megnyugtattatok!:DD
2015. ápr. 4. 12:28
5/6 anonim válasza:
Szerintem minden nonek van ugy hogy nyugodj meg:))
6/6 A kérdező kommentje:
Tenyleg koszi!:DD
2015. ápr. 4. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!