Nyaralás alatt ha megjön?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, tegnap jött meg (3nappal korabban mint kellett volna) es ezert pont ugy jön ki 8.-án jönne meg legközelebb, de 11.-ig tengerparton nyaralunk. Tudom h nem lehet csak ugy eltolni de mi az ami segitene esetleg h ne akkor Jöjjön meg hanem par nappal kesobb? Tudom, h létezik tampon is de már próbáltam es nem tudom nekem nem volt kényelmes..olvastam azt is (nem tudom h igaz-e) h a sok citromtol kicsit késik?
Tudom h nem ez a világ legnagyobb problémája de nagyon felek igy a nyaralásról pedig március óta ezt vártam
Sajnos anyukám mar nem él és nem tudom vele ezt megbeszélni..
2015. jún. 11. 05:37
1/3 anonim válasza:
Hormonális módszereken kívül a többi semmit nem ér, ehetsz-ihatsz bármit. A tampon használatának az a kulcsa, hogy jó mélyen kell a hüvelybe tenni. Én pont ilyen idős voltam, mikor legelőször próbáltam, a gimiben kaptam a barátnőmtől, hát ne tudd meg, nagyon vártam az óra végét... Mint később kiderült, nem toltam fel eléggé és a pont a záróizmon volt. Esetleg próbáld meg feljebb tenni, míg a méhszájba nem ütközik, nem is fogod érezni, hogy van ott bármi.
2/3 anonim válasza:
barátnőmnek késett a sok c vitamintól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!