Lányok! Ti mit tesztek, ha nyaralás alatt megjön?
Figyelt kérdés
Úgy értem, fürödtök tamponnal? Jövő héten megyünk nyaralni, és félek, hogy megjön majd közben.2013. szept. 10. 09:39
1/4 anonim válasza:
Bár tamponos vagyok,de fürdeni nem szoktam akkor sem.
Jó "nyaralást"!!! :-)
2/4 anonim válasza:
Nem jön meg,úgy időzitjük a nyaralást.
Fogamzásgátlóval már télen tudom hogy nyáron mikör jön meg,igy aszerint foglalok.
Viszont strandolni szoktunk menni akkor is ha épp megvan,tampon,óránként csere (utolsó 2 napban már csak 2-3 óránként elég vizben is a csere),és semmi gond nincs.
25/N
3/4 anonim válasza:
Sokszor volt bár, hogy nyaraláson jött meg, mert még nem állt be normálisan. Fürdök, ha már ott vagyok. Tampont használok :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem volt választásom sajna, hogy mikor menjünk, az eredeti dátumról lecsúsztunk. Azt hiszem, tamponnal fogok fürödni.
2013. szept. 10. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!