Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap megjött, de ilyeneket...

Tegnap megjött, de ilyeneket sose tapasztaltam még, mi lehet?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt már ahányszor elmentem wc-re, és megtöröltem, apró, világosbarna nyúlós darabkák voltak. (Gondoltam, hogy ez előjel, de nem szokott amúgy ez lenni.)

Nagyon rosszul voltam tegnap is, ma is (korábban megszoktam, hogy fáj a hasam ilyenkor, de jó ideje nem voltak nehézségeim.) Mai nap a baloldali petefészkemnél k...a nagy fájdalmat éreztem szinte egész nap, eddig ilyen sosem volt.

Lehet valami mögötte?

2015. jún. 3. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Perverzek téged is megtalálnak? Engem is! A múltkor valami fiatal lánynak válaszoltam fogyókúra témában egy kérdésére, mire jött egy ártatlannak tűnő levél. Válaszoltam rá, aztán kiderült, hogy valami perverz, már képeket is kért, mert tininek hitt... Lehűtöttem. Borzasztó tud lenni ez az oldal.

Én hajfestés témában tettem fel múltkor kérdést, hogy hogyan halványítsam el annyira, hogy más árnyalatra festhessem. Erre 3 komment jött, mindegyik azzal, hogy örüljek, hogy ennyi gondom van, ők éheznek, meg ilyenek... mindezt jó durván. Kértem a törlését a modiktól, mert nem bírtam.

2015. jún. 4. 08:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Többnyire sose a kérdésre jön a válasz.

Egyik nap kiírtam öltözködésbe, hol tudok venni bizonyos ruhát (raktam ki képet), jött egy válasz, hogy szerinte ennél ocsmányabbat még életében nem látott, igaz nem ez volt a kérdés, de azért megjegyezte...

Szerelem, szex témában volt nem 1, hogy válaszoltam vmi párkapcsolatos kérdésre, erre kaptam privibe képet, hogy szerintem jó méret-e...

2015. jún. 4. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Javult a helyzet? Hogy vagy?
2015. jún. 7. 19:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Beteg lettem közben (valami vírus), elképzelhető, hogy ezért reagált most érzékenyebben a szervezetem a dologra. Meg vettem Lactinelle-t, külsőleg hátha helyrehoz.

2015. jún. 7. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! Megfazasos betegsegek elött, mensesnel voltak mar hasonlo tüneteim, bar nem mentem orvoshoz, igy csak feltetelezem, hogy a hugyuti szerveket erintette, ott valami gyulladas.

Megfazas tünete lehet a feherfolyas, ami lehet nyulos is, ez a verzessel együtt sztem lehet olyan, ahogy irtad.

Gyogynövenyek közül ilyenkor irjak a cickafarkfüt, es a zsaja vagy a csalan is erösiti, tisztitja a szervezetet, a menses elsö napjain gyakran ilyeneket szoktam inni. Igy utolag erre gondolok.

De a kerdesed olvasasakor meg az is felmerült bennem, lehet-e a mehen kivüli terhesseg, mintha ez is görcsökkel es verdarabokkal jarna, amugy erröl fogalmam sincs.

Menses elsö napjaiban, szülesek utan gyakran vannak darabok a verzesben, az viszont nem a feherfolyashoz hasonloan nyulos jellegü, legalabbis nalam.

2015. jún. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!