Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt, betét...

Menstruáció alatt, betét nélkül élő vízi fürdés? Gáz lenne nagyon a többiek előtt, ha én nem fürdenék ; (

Figyelt kérdés
Balatonra megyünk az osztállyal,és pont akkor tájt szokott megjönni. A tampon nagyon fáj. Ha amint kijöttem a vízből beteszek egy betét az jó? Baj neki a vizes fürdőruha?

2015. jún. 2. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha neked nem ciki, hogy az osztály előtt fog csorogni a vér a lábadon. A fertőzésveszélyt már meg sem említem.

Egyébként ha most mentek akkor csak szólok, hogy a víz hőmérséklete még nem éppen alkalmas a fürdésre.

2015. jún. 2. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is betéttel vagy anélkül vízbe menni igen kellemetlen tud lenni, mert garantáltan átázol és folyik végig rajtad a vér - ez igencsak ciki lenne.

Emellett a fertözésveszély is igen nagy.

A tampon meg nem fáj, ha rendesen felteszed, csak akkor, ha nem jól van benn. Ha tudod használni, akkor semmit nem lehet érezni a használatakor, észre sem szabad vennek, hogy benn van.

Két lehetöséged van: vagy tamponnal, vagy sehogy,

2015. jún. 2. 17:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem én, de ha AZONNAL beteszek egyet? Koszi a valaszokat
2015. jún. 2. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Mit teszel be azzonnal?

Olyan jó kis fertőzéseket kaphatsz így, akár még a méhed is kivehetik, vagy meddő leszel. De te tudod.

2015. jún. 2. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de te is tudod, hogy milyen a menstruáció: nem lehet visszatartani és akkor és annyi vér jön amennyi akar. Nincs olyan, hogy azonnal, mert ahhoz a parton kéne tartanod a betétet és már a vízből kimászás közben be kéne tenned és még akkor is folyhat valamennyi amit a víz rajtad még fel is higít, tehát szaporítja a mennyiséget.

Egyébként egészségedre ha a parton akarsz betétet berakni magadnak, mindenki előtt.

Amúgy meg próbáld meg nyugodtan ha ennyire nem bírsz a fenekeden maradni. Előre szólok, kb milliószor égőbb lesz egy egész strandközönség előtt véres combokkal szaladni a mosdó felé, mint az ha a parton nyugiban fagyit nyalogatnál.

2015. jún. 2. 18:04
 6/9 anonim válasza:
Ezmiatt én srm megyek úszótanfojamra de nekem azt ajánlották amíg szűz vagyok ne hasznàljak tampont ! És menzesz közben semmi képpen se fürödj ! Van rokonunk aki ez végedt 3 hétig kórházban volt !
2015. jún. 2. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam már hasonló helyzetben és leszek is még szerintem. Nem kell megmondanod miért nem fürdesz, csak mondjuk hidegnek találod a vizet. ;) Egy sortban ha a parton ülsz, nem látszik a betét. Egyébként pedig a tampon különböző méretekben kapható, kipróbálhatod egy pár órára otthon, hogy hogy kényelmes.
2015. jún. 2. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Lehet más sem fog pont fürdeni. Ne menj így vízbe, mert nem egészséges.
2015. jún. 2. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem a parton, mindenki előtt, hanem mosdóban akartam cserélni, de ugyis mimegy. Köszi a válaszokat nagyon.
2015. jún. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!