Lanyok/asszonyok, ti milyen markaju egeszsegugyi betetet hasznaltok?
Figyelt kérdés
Mit hasznaltok, melyik valt be leginkabb?2010. febr. 26. 22:37
3/9 A kérdező kommentje:
Masodik: ha nem a kerdesre valaszolsz inkabb ne is irj!
Amugy azert kerdeztem, hogy lassam kinek mi valt be. Nekem az Always tunik a legjobbnak.
2010. febr. 26. 22:56
4/9 anonim válasza:
Az always éjszakai betét 7 db-os csomagolású szerintem a legjobb. Puha kellemes viselet azokon a napokon. Nem csörög zörög,mint a többi betét. A nedvszívó képessége jobb a többihez képest legalábbis én ezt tapasztalom.
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom: Always éjszakai. A legjobb, bár nekem van, hogy nem elég egy, így kettőt szoktam betenni elcsúsztatva, így hosszabb... Most kipróbálok épp egy másik fajtát, aminek elfelejtettem a nevét, de sokkal olcsóbb, és eddig bevált - meglátjuk!
7/9 anonim válasza:
szintén Always éjszakai betét, a legjobb nem is ázok át tőle, én nappalra is ezt használom
8/9 anonim válasza:
Always és Libresse... Libresse-böl az éjszakai nagyon jo meg a zöld aloe verás.. nekem ez vált be meg az always sensitive vagy milyen(halványrózsaszínű). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!