Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak úgy is kell járnom...

Csak úgy is kell járnom nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
ha nem élek sexuális életet egyáltalán, akkor kell járnom nőgyógyászhoz? és milyen vizsgálatokra? rákszűrés stb hány éves kortól ajánlott?
2010. febr. 25. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
18 éves kortól évente egyszer rákszűrésre ajánlatos (és ingyenes)elmenni.
2010. febr. 25. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

én még sosem voltam

20éves szűz lány...

szerintem addig felesleges:)míg nem szexelsz

2010. febr. 25. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
de én mondjuk 19 éves koromban mentem először. kényszeríteni senki sem kényszerít, de érdemes élni a lehetőséggel. ha már ennyit tehetünk az egészségünkért
2010. febr. 25. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nemkell évente ha nem szexelsz. 2-3 évente elég. csakegy rákszűrés.
2010. febr. 25. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
és ez hogyvan? annyira hülye vagyok hozzá..simán bejelentkezem a kórházba és ingyenes? és milyen indokkal? hello nézzék meg minden oké e?
2010. febr. 25. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Elmész egy SZTK-ba, ahol nőgyógyász rendel; bejelentkezel a betegirányítónál (TB kártya, lakcímkártya és személyi kell hozzá); aztán szólítanak jobb esetben; bemész és azt mondod, hogy vizsgálatra jöttél és rákszűrést is szeretnél végeztetni. Leveszi a mintát (ami pontosan nem tudom hogyan történik, de az biztos, hogy valami pálcikával belenyúl a hüvelyedbe..de ebből semmit nem érezni); aztán egy hónap múlva meglesz az eredmény, amikor is vagy fel kell őket hívnod egy megadott számon, vagy személyesen vissza kell menned az eredményért.

Szerintem érdemes évente egyszer megcsinálni a szűrést, mert nem fáj; ingyenes; csak pár órát vesz el az életedből..de cserébe, ha valami bajod van idejében lehet rajta segíteni.

L21

2010. febr. 25. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!