Kell nőgyógyászhoz járnom 16 évesen?
Ha egészséges vagy és nem élsz nemi életet, nem szedsz fogamzásgátlót. Akkor nincs szükséged nőgyógyászra. Ha ez változik érdemes vele a fogamzásgátlásról konzultálni.
Ha kb 20 éves korodig tart ez a helyes állapot akkor majd akkor menj el, mert onnantól már érdemes évente rákszűrést csináltatni. Addig pedig élj egészségesen!
nem kell nőgyőgyászhoz menned ha nincs semmi bajod.
általába akkor szokták elkezdeni ha nemi életet élnek de akkor is csak azert hogy fogamzásgátlót irassanak fel.De én se voltam még soha pedig nemi életet élek, de hát ha nincs semmi gáz akkor minek :)
16L
Még ha nem is élsz nemi életet, akkor is kell, ez természetes.
Amúgy miért nem élsz? Ezt a nőgyógyász se fogja elhinni :-XDDD
nemkell, énis csak akkor mentem először, mikor tablettát irattam fel, de az kicsit később volt, és nem 16 évesen.
akik 14-15 évesen nőgyógyászhoz járnak, azok azért, mertmár nemi életet élnek, azt vagy összeszedtek vmit, vagy tabletta kellett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!