Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell nőgyógyászhoz járnom 16...

Kell nőgyógyászhoz járnom 16 évesen?

Figyelt kérdés
Nincs semmi tünetem, semmi bajom és nem élek nemi életet. A mensim is most már kezd szépen beállni. De itt olvastam, hogy valaki már 14-15 évesen volt nőgyógyásznál. Nekem is el kellene mennem? Még barátom sincs, akivel úgy együtt lehetnénk!
2009. júl. 18. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha egészséges vagy és nem élsz nemi életet, nem szedsz fogamzásgátlót. Akkor nincs szükséged nőgyógyászra. Ha ez változik érdemes vele a fogamzásgátlásról konzultálni.

Ha kb 20 éves korodig tart ez a helyes állapot akkor majd akkor menj el, mert onnantól már érdemes évente rákszűrést csináltatni. Addig pedig élj egészségesen!

2009. júl. 18. 09:22
 2/5 anonim válasza:
48%

nem kell nőgyőgyászhoz menned ha nincs semmi bajod.

általába akkor szokták elkezdeni ha nemi életet élnek de akkor is csak azert hogy fogamzásgátlót irassanak fel.De én se voltam még soha pedig nemi életet élek, de hát ha nincs semmi gáz akkor minek :)

16L

2009. júl. 18. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Még ha nem is élsz nemi életet, akkor is kell, ez természetes.

Amúgy miért nem élsz? Ezt a nőgyógyász se fogja elhinni :-XDDD

2009. júl. 18. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elmenned,és nagyon jól teszed,hogy azért nem élsz nemi életet,mert a többiek csinálják.A nőgyógyász a vizsgálat után elhiszi,és inkább örül,hogy valaki nem sodródik ilyen fiatalon egyik pasastól a másikig.Maradj is ilyen meggondolt.
2009. júl. 18. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

nemkell, énis csak akkor mentem először, mikor tablettát irattam fel, de az kicsit később volt, és nem 16 évesen.

akik 14-15 évesen nőgyógyászhoz járnak, azok azért, mertmár nemi életet élnek, azt vagy összeszedtek vmit, vagy tabletta kellett nekik.

2009. júl. 19. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!