Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet ez? Kérlek,...

Mogyi123 kérdése:

Miért lehet ez? Kérlek, írjatok! A többi lent!

Figyelt kérdés

Ami történt..

Elmúlt hónapban megjött a menstruációm rendesen 1-2 nap eltéréssel, amire már oda sem figyelek, hisz az szerintem nem nagy eltérés. De ebben a hónapban 10 napot késett. Nagyon megijedtem, hisz ennyire sokat még sosem késett.

Volt pár alkalommal, hogy óvszer nélkül szeretkeztünk, de nem csináltuk végig, épphogy belém hatolt. (tisztában vagyok vele, hogy ez is gondot okozhat :/

No, de megjött ilyen hosszú idő után, elég sok barna folyásom is volt, ami nálam sajnos megszokott nem az első alkalom. Ekkor fellélegeztem, de sajnos úgy igazán csak két napig volt meg - de akkor rendesen véreztem mint máskor - de aztán kb annyi, megint nagyon sok barna.

Az érdekelne, hogy vajon aggódnom kellene? Lehetek terhes?

Hozzátenném, ahogy megjött aznap este belázasodtam és 4 napig lesem ment a lázam, elkaptam vmi hasmenős mindenes virust.. vajon ez befolyásolhatta a menstruációm?

Nagyon megköszönném, ha írnátok!

2015. máj. 21. 16:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve hozzátenném, hogy a késést lehet a sok stressz okozza, vagyis csak erre tudtam gondolni, ugyanis vizsgaidőszakom van és nagyon sokat idegeskedem miatta.
2015. máj. 21. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
A késést okozhatja a stressz de ha nem volt rendes menzeszed csak barnás maszatolás, akkor érdemes lehet csinálni egy terhességi tesztet.
2015. máj. 21. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A menstruációd simán befolyásolhatja stressz, idegesség, betegség...Viszont az,hogy egy párszor óvszer nélkül szeretkeztetek és nem ment el benned, az nem jelenti azt,hogy nem lehetsz terhes.

Nem tudom,hogy mikor volt az utolsó együttlétetek,de tanácsolom,hogy vegyél egy terhességi tesztet,mert akár még terhes is lehetsz. Ha nem akartok még gyereket,akkor inkább használjatok óvszert vagy szedj fogamzásgátlót!

2015. máj. 21. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet a saját megnyugtatásodra! Szerintem kizárt hogy terhes legyél.
2015. máj. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!