Nyíregyházán ki még női nőgyógyász Rácz Krisztinán kívül?
Figyelt kérdés
Olyan kéne, akinek magánrendelése van. Tudnátok írni ilyet? Esetleg tapasztalatot.2015. máj. 21. 10:31
1/4 anonim válasza:
Dr. Felföldi Róbert
Dr. Kertes János
Dr. Zádori Zoltán
Dr. Hajnal Attila
Dr. Albert László
Dr. Angyal Géza
Dr. Seres Andrea
Dr. Szabolcsi Kristóf
Dr. Erdélyi Tatjána
Dr. Ivancsó Béla
Dr. Sipos Attila
Stb.
2/4 anonim válasza:
Ez mind nő végülis :P
Kérdező, igaz én terhesgondozason voltam így nem tudom hol rendel, de Dr. Péli-Toóth Judit nagyon alapos és kedves doktornő. Csak van magánrendelése valahol. De Krisztina doktornőnek biztos hogy van, róla is csak jót Hallottam.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak Krisztina a rokonom, és nem szeretném majd rosszul érezni magam egy karácsonyi vacsin vagy szülinapkor, hogy látta a...:D köszi a másik nevet, megnézem hol rendel.
2015. máj. 21. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!