Megvonásos vérzés lenne?
Nuvaring hüvelygyűrűt használtam,de abbahagytam,mert sajnos a páromat zavarta együttlét közben.Természetesen védekezünk azóta is.
Feltettem az utolsót és ugyebár a következő mensim végén nem raktam fel újat.Így a következő vérzésem teljes egészében kimaradt.Majd ezt követően a naptár szerinti vérzésemhez mérten csúszott a havim,elsőnek barnás folyásom volt,majd megjött és ugyanúgy 5 napig tartott mint a rendes mensim szokott.Azóta most pénteken kellett volna naptár szerint megjönnie de nem jött meg.Ez normális ugye?
Rendes válaszokat várnék.Előre is köszönöm!
Elképzelhető,hogy amiatt van,hogy abbahagytad.
Anno mikor én abbahagytam a bogyó szedését,nekem pl.: késett stb. tehát elég rendszertelen volt,kellett neki egy kis idő mire beállt normálisan.
Szerintem tanácsos nőgyógyásznak megmutatni a dolgot, a hormonháztartásod felborulhatott és ez okozhatja a problémát!
Én is erre gondoltam..annak ellenére,hogy a Nuvaringben minimális a hormon.
És amúgy a nőgyogyó tud ezzel mit kezdeni?
Hormonvizsgálat esetleg,hogy mégis hogy áll.
Én biztos elmennék,mert nem biztos,hogy beáll. Van akinek 1 év is kell,mire beáll a fog.gátló után normálisan.
És akkor ad rá valamit az orvos?
Közben meg is jött szerencsére,tegnap.
Elképzelhető,hogy ad rá valamit.De az is lehet,hogy azt fogja mondani,hogy még várj vele,hátha beáll.
Nem tudom,nekem kellett tényleg pár hónap mire beállt.
Az volt a szerencse,hogy megéreztem előtte, hogy mikor fog megjönni..Ha nem lettek volna előjelei, akkor biztosan megszívom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!