Lehetek terhes ha megjött és védekeztünk is de mégis fájnak a melleim?
Figyelt kérdés
azzal a kérdéssel fordulok felétek ,hogy másfél hónapja menszesz elött 2 nappal szeretkeztem utoljára védekeztünk is meg is jött pontosan az után rá 28 napra megjött megint normálisan ám de mégis attól félek ,hogy terhes vagyok mivel fájnak a melleim szerintem nőttek is mondjuk 17 éves vagyok ez lehet h normális felfáztam és sokat pisilk is és fáj is néha a méhem de ez a mellfeszülés nagyon aggaszt mert nem igazán szokot fájni csak menszesz elött egy héttel most menszesz2010. febr. 25. 12:45
1/3 anonim válasza:
kicsi az esélye, hogy terhes vagy. mellfeszülést okozhat hormonális változás. minden ciklus kicsit más, nekem is néha feszül néha nem.
2/3 anonim válasza:
Elég régen szeretkeztetek ahhoz, hogy egy terhességi teszt biztosat mondjon. Vegyél egyet, csináld meg, és megnyugszol.
A mellfeszülés a ciklus második felében teljesen természetes jelenség. Keress rá erre a google-ban: PMS, és olvasgass róla kicsit.
u.i. 17 évesen már nem ártana ismerni a pont, a vessző és a mondatkezdő nagybetű használatát.
3/3 anonim válasza:
Vessző van a billentyűzeten? Ha igen, jó lenne használni, mert érthetőbbé és átláthatóbbá teszi a szövegedet.
Ha rendesen védekeztetek és meg is jött, akkor nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy terhes vagy, de ha mégis félsz, vegyél egy terhességi tesztet, az majd megnyugtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!