Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3x megjött már a mensim,...

3x megjött már a mensim, egyszer a volt barátommal nem védekeztünk három hónapja a mensi utolsó napján. Most szeretnénk babát az új pasimmal, ha öxejött, három hetes terhes vagyok, fáj a hasam, a melleim is, viszont ezt a 14 hetesekre irják a neten?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehetséges hogy az előzőtől vagyok terhes,

normális tünetek ezek három hetesen is?

2009. dec. 2. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már 3-szor megjött, miután a volt barátoddal voltál, akkor tőle tuti nem lehetsz terhes. Ha most késik a mensid, akkor csinálj egy 10-es érzékenységű tesztet, ha még nem késik, akkor várd meg a nem várt napját, s akkor tesztelj.
2009. dec. 2. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akkor most elvileg 16 hetes terhes lennék, dehát nincs hasam sem,most néztem, és ahogy beregeltem ide, elmentem és vettem tesztet, és most olvaslak, valakinek el kellett mondanom.Az előző barátom egy szemétláda,és szerinted az normális, hogy mar egy hete hanyingerem van, meg a cicim is olyan mintha izomlázban lenne?
2009. dec. 2. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok belekotyogni, félre ne érts, de nem akarsz túl korán gyereket az új pasidnak? Még róla is kiderülhet, hogy szemétláda és akkor mit csinálsz a gyerekkel? Ismerd meg jobban és utána hajráááá! :)
2009. dec. 2. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Megmentettte az életemet, és én tényleg nem az a tipus vagyok, aki csak ugy mindenkinek szülögetne, annyira vágyom egy gyerekre, mint még soha, és nem várok senkire és semmire.de természetesen igazad van teljes mértékben :)
2009. dec. 2. 14:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma reggel csináltam tesztet, negativ, dehát még van egy hetem a mensiig, valamilyen szinten örülök, hogy akkor tényleg nem lehetek a másiktól terhes, de viszont tudom hogy tőle az vagyok, csak még "nem ágyazodtunk be :))

problema megoldva :))

2009. dec. 3. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!