Mit lehet tenni a hüvelyi folyás ellen?
Elképzelhető,hogy a túrós folyás az Candida gomba,ez ellen Canesten Combit szoktak javasolni.
Alapból a hüvelyfolyás az normális, kinek több, kinek kevesebb, de nem mindegy, hogy milyen a színe, az állaga, a szaga,, hogy nem viszket e esetleg fáj stb.
Vettek tőled kenetet? Mert az,hogy a hüvelyed gyulladt, azt sok minden okozhatja....
A neten sok mindent találsz, de ami nekem igazán bevált a Colpo Cleaneres tejsavas öblögetés. Ebbe én még raktam bele pár csepp Graepfruit cseppet is, ami vírus és baciölő egyben valamit szájon át is lehet szedni, immunerősítő hatása is van,olvass utána.
Tavaly nekem folyamatos visszatérő fertőzésem volt, először Straptococcus, aztán E coli. Az E coli a hüvelyemben volt,aztán később már a vizeletemben is megtalálható volt...Okozott egy csúnya véres vizeletes felfázást, plusz a folyásom bő, sárgás, kellemetlen szagú volt.Ez ellen használtam a fent leírt irrigálást, és képzeld el, tökéletesen elmúlt!!! Minden panaszom!
Pedig előtte folyamatosan jártam dokihoz, mindig felírtak valamit, általában antibiotikumot, ami szétrombolt mindent!
A másik: az hogy a mensid 7 napig tart, az szerintem még belefér, ha más kórost nem észlelsz.
Ez is egyénfüggő. Nekem van mikor már a 4. nap alig jön valami, de akad olyan is,amikor a 6. napon is vérzek...
Szóval ez változó.
Én mindenképp javasolnék egy jobb nőgyógyászt, aki vesz kenetet, csinál rákszűrést stb. Plusz a helyedben egy vérvétel vizeletvizsgálattal egybekötve sem ártana.
Mindenesetre a tejsavas irrigálást a graepfruit cseppel csak ajánlani tudom, mert nekem egy elég komoly fertőzést mulasztott el. Ha ezt befejezted,akkor utána jöhet egy hüvelyflóra visszaállítás!!!
Remélem segítettem és jobbulást neked!
Köszönöm a segítséget! :) Akkor kipróbálom ezt.
legútobb vettek kenetet is meg rákszűrés is volt.
Ha hüvelygomba akkor is jó a tejesavas grapruit cseppes irrigálás,plusz szájon át is szedd. Annyi,hogy a cseppnek annyira nincs jó íze, de ki lehet bírni: 3 x 15 csepp vízbe, teába elkeverve.
Az irrigáláshoz pedig találsz elég sok mindent a neten,hogy mégis meddig csináld.
Iránydiagnózis: N7600 a hüvely heveny gyulladása
Kenet értékelhetősége: értékelhető
kenet általános minősítése: negatív kóros hámelváltozás nem azonosítható
egyéb nem neoplasticus elváltozások: reaktív sejtelváltozásokkal járó, gyulladás
ennyi volt a vizsgálati lapon beikszelve
Akkor próbálkozz akkor hüvelyflóra visszaállító kúppal vagy krémmel.Van sok féle: Lactofeel, Vitagyn C stb. :)
És nézd meg utána, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!