Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem lehet ez ellen a sok...

Nem lehet ez ellen a sok folyás ellen valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Nem folyton van, csak a peteérésem környékén. Oké, hogy a nagykönyv szerint ez a tojásfehérje állagú téma jelzi, de engem rohadtul zavar 3-4 napig ilyen van és rengeteg. Előtte-utána SEMMI. Biztos, ha teherbe akar esni valaki nagyon hasznos, de ez borzasztó. Tisztasági betét nélkül létezni sem tudok, de az sem szívja fel, hanem szinte megáll rajta, de ha véletlen nincs nálam, akkor tisztára eláztat. Borzasztó. Ez ellen semmit sem lehet tenni?
2013. ápr. 19. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajnos nem lehet.
2013. ápr. 19. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet és nem is kell ellene semmit tenni, hiszen ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
2013. ápr. 19. 14:52
 3/3 anonim válasza:
Nekem is pont ez van,en voltam dokinal es aztmondta hogy ez teljesen rendben van,es hogy ez csak nehany nap,addig tegyek tisztasagit.De amint lehet ne hordjuk a betetet mert kell szellozzon.Fogadd el,es ne aggodj miatta.
2013. jún. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!