Van ebből a "betegségből" kiút?
Hirsutizmusban szenvedek.Ez fokozott szőrnövekedést jelent nőknél.Nincs más problémám,nincsenek cisztáim,nem vagyok elhízva,jó a vércukorszintem,végeztek rajtam vizsgálatokat,semmi eltérést nem találtak,csupán azt,hogy magas a tesztosztero szintem,ami miatt szőrösödöm,és ami már csak a hab a tortán azok a pattanások,bár elég kevés van szerencsére,és a zsíros,mitesszeres bőr.Nagyjából 11-12 éves korom körül kezdődött minden.Most 21 éves vagyok.Fogamzásgátlóval kezeltek.Eddig 3 félét szedtem.Sajnos abba hagytam mert előjöttek a mellékhatásai,rosszkedv,lehangoltság,candida,libidó csökkenés,de a szőrökre,bőrre jó volt.Abba hagytam körülbelül fél éve,azóta hébe-hóba menstruálok csak,a szőrök még druvábban visszajöttek.Teljesen megkeseríti az életem.Egy szőrtelenítési procedúra nálam 3-4 óra.Epilátortól szőrbenövéses leszek,emiatt tiszta seb a lábam.Gyanta még úgy ahogy elmegy,de nagyon macerás az egész,a borotvától már másnap szőrös vagyok.Emiatt nem szeretem magam,nincs önbizalmam sem.
Elkeseredésemben újra visszamentem az endokrinológiára,felírták a Cypromix nevű fogamzásgátlót,ami nem is kimondottan fogamzásgátló.Már hallottam róla sokat,utána is olvastam...hát jókat nem írnak..De úgy vagyok vele,hogy megpróbálom,bármi jobb a mostani állapotomnál.Mikor tükörbe nézek sírva fakadok.
Szóval most elkezdem szedni ezt a gyógyszert ha hajlandó lesz megjönni a menzeszem,aztán meg kiderül,hogy beválik-e vagy sem.
Jár valaki hasonló cipőben?Létezik bármiféle megoldás erre a problémára?A folytonos szőrtelenítésen kivül.
Ja és a fodormenta teát is ittam már kúraszerűen,semmit nem használt.
Sajnos nem tudom magam elfogadni úgy ahogy vagyok.. :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!