Bal ovariumban 6 cm-es, jobb ovariumban 8 cm-es suru echo benneku ciszta. Tovabb lent?
Most 6 és 8 cm-esek? Vagy ez a múltkori állapot.
Elég nagyok, ezért mindenképpen fontos a műtét. Főleg, ha a múltkori állapothoz képest nőttek.
A műtéti felépülés nagyon gyors. Másnap már haza lehet menni. Egy hét múlva már lehet csinálni mindent, ami nem igényel fizikai megterhelést. Pár hét múlva pedig teljes a gyógyulás.
Váltottál orvost?
Gluténérzékeny, tejérzékeny mennyire vagy? Diétázol? Milyen étrendet követsz?
Vérképet vizsgáltak? Crp szint, többi érték milyen nálad?
1 hetes ertekek ezek, s ma is ekkora volt ambar a oki nem merte le csakazt mondta nem valtozott. pedig valami valtozott hisz nem faj.
Verkepem nem a legjobb, vizeletmen feherversjt de nem foglalkoznak vele pedig a haziorvosnak is mutattam. Most probalok bejutni endokrinologiara. Tudtommal nem vagyokerzekeny semmire. Az teny, hogy peldaul hizbi nem tudok, hohullamok gyotornek,gyengeseg.
Azért a krónikus rossz állapotot mégiscsak feltételezhető, hogy valami krónikus károsító tényező okozza.
Nők gyakran nem bírják a sok szénhidrátot, glutént vagy tejfehérjéket, ez gyakran áll hormonzavarok, ciszták, gyulladások mögött.
3: Az hogy most éppen nem fáj, nem azt jelenti, hogy változott vagy kisebb lett.
Nekem is volt, hol fáj, hol nem, volt hogy éreztem is, hogy van ott valami. Volt, hogy eltűnt, volt hogy előjött újra.
De amikor ilyen nagy volt, akkor megműtöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!