Vajon mi lehet ez?
Mivel magas volt a prolaktin szintem, a nőgyógyász Bromocriptint írt fel, azóta is szedem. Mammográfián és mellultrahangon is voltam, azt állítják, mastopathia cistica diffusa tapasztalható(azért kellett, mert ez az egész úgy kezdődött, hogy váladékozást tapasztaltam a mellbimbó mellett). És még ezt írták, idézem: ductus tágulatra utaló echoszegény tubuláris képletek figyelhetők meg.(De egyébként továbbiakban azt írták, hogy egészséges vagyok, sine morbo.) Volt már ilyen valakinek?
Ma pedig azt vettem észre, hogy azon a mellen, amiről ezt írták, megjelent egy piros folt, a bimbóudvar legszélén... Nem fáj, nem viszket, nem tűnik forrónak, nincs alatta csomó, csak épp piros és kis hajszálerek látszódnak... :(( Mi lehet ez?
Ez nem olyan.. :(
Egyébként olyan, mint egy csípés, de nem viszket, meg semmi. Ezenkívül egy ideje néha fáj az a hónaljam, ami ennek a mellnek az oldalán van. Olyan sajgó fájás, néha előjön, aztán el is múlik. De nincs benne csomó meg semmi... Ez összefüggésben lehet ezzel a masztopátiás dologgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!