Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Bepánikoltam! (többi lent)?

SOS! Bepánikoltam! (többi lent)?

Figyelt kérdés
Még nem menstruálok. Ma 11 körül wc-re mentem és van a bugyimban egy barna csík(szerintem barnafolyás. Ez egy kicsit elkezdett idegesíteni, hogy mi lesz. Aztán később fehér folyást vettem észre. Ez zavart meg nagyon. Barna, aztán még fehér? Most tökre kivagyok, izgulok, hogy mi lesz, meg fog-e jönni. A nagy gáz, hogy csak tisztasági betétem van, nincs egészségügyi és vasárnap van... Szerintetek meg fog jönni mostanság?

2015. máj. 10. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
barna csik = nem jol torolted ki a feneked
2015. máj. 10. 14:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Előtte egész nap nem voltam nagy wc-n és fürödtem!
2015. máj. 10. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megjósolni, napok, hetek is eltelhetnek, mire megjön.

Ha esetleg be is toppan ma, valószínűleg nem lesz olyan erős, elég a tisztasági betét is. Anyukádnak nincs eü. betétje?

2015. máj. 10. 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Első nagyon okos vagy...

Amikor nekem megjött, az nagyon gyengusz volt, és nem emlékszem fehér folyásra.. Viszont nem így történt, hogy egy csík után lassan 4 órája semmi. Szerintem ez valami fertőzés lesz, de most ne pánikolj be, nem biztos. Ha meg is jön, szerintem kihúzod tisztasági betéttel, mert az első nem olyan nagy mennyiség. (Bár... nem vagyok jártas ebben a témában, lehet egyénenként változó) Majd írd meg mi lett! :) És nyugi! Anyuddal nem szeretnél erről beszélni?

2015. máj. 10. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem következő hónapban fog megjönni, de akkor is csak egy kicsit.
2015. máj. 10. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult.... A szüleim elváltak, és most apunál vagyok. A feleségének bizti van de vele sose beszélgetek, szóval érdekes lenne, ha odaállok, hogy "Tudsz adni betétet?" Bár lehet hogy nővéremnek van... Köszönöm a válaszokat 😘😊 Majd megírom mi lett. 😉
2015. máj. 10. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
#5/6 Miből gondolod hogy pont a következő hónapban? Ezt tapasztalatból mondod?
2015. máj. 10. 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:
2015. máj. 10. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:

barna=vér=megjött, mi a problémád?

bőven elég a tisztasági, ha meg megindul a vérzés és kell egészségügyi, akkor elmész a patikábaq vagy kérsz anyádtól betétet

2015. máj. 10. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez már az előjele.
2015. máj. 12. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!