Bepánikoltam! 2 napja késik. Böv lent?
Figyelt kérdés
Pár hónapon keresztül pontosan jött meg a mensim,a múlt hónapban 2 nappal hamarabb,most 2 napja késik. Sajog a derekam és fájdogál a hasam alja.
1 éve volt egy missed abom... Ott már éreztem a mensis előtt hogy nagyobb és nagyon érzékeny a mellem,meg tudtam volna halni,amikor a kisfiam a szájába vette.
Most nincs érzékeny cickó,sőt nem is nagyobb. Egyszerűen késik ... Nincs oka késni,nem stresszeltem idáig.
Normális még ez?
Október 11-én jött meg,az veszélyeztetett zóna ezek szerint ( [link] okt.22-25 ez idő alatt nem szeretkeztünk,vigyáztam erre,de amúgy megszakításossal védekezünk,és pont most nem túl sokat.
2013. nov. 10. 06:08
1/6 anonim válasza:
2 nap késé, vagy "előbb megjövés" még nem jelent betegséget,problémát. Persze arra figyelj oda,hogy a megszakításos közösülés nem igazán biztos és teherbe esni (igaz,h leginkább peteérés környékén van rá esély),de bármikor lehet. kb 1 hét késés még belefér. Nem csak a stressz,de akár egy betegség(pl.olyan vírusos fertőzés,ami nem okozott nagy panaszokat)is befolyásolhatja. Azért,ha 7-10 nap után sem jön meg csinálj egy tesztet.
2/6 anonim válasza:
csinálj tesztet és kiderül. A megszakitás nem igazi védekezés, sok baba fogan mellette. Csak azoknak ajánlott akinél nem nagy gond ha becsúszik.
3/6 anonim válasza:
A megszakításos védekezés mellett 100 nő közül egy év alatt 40 teherbe esik. Biztos, hogy így akarsz védekezni?
4/6 A kérdező kommentje:
reggel kíváncsiságként tettem fel egy tampont barnás véres volt (2 is) . azt már levettem,de a betéten meg nyoma sincs ... A derekam leszakad
2013. nov. 10. 12:08
5/6 anonim válasza:
Akkor remélhetőleg már meg fog jönni.
6/6 A kérdező kommentje:
Megjött 12-én
2013. nov. 20. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!