Olyan problémával fordulok ide, hogy nekem 3 napja meg kellett jönnie, de nem jött. Már napok óta görcsöl a hasam és pontosan úgy fáj, mintha meglenne. Ez mitől van? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 14:01
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Mióta menstruálsz?
Ha még elég fiatal vagy akkor jobb ha tudod hogy a menzesz nagyon ritka,szinte csak fogamzásgátló mellett szokott napra pontosan megjönni.Teljesen normális hogy néha pár napot,1 hetet hol előre,hol hátra(késik) csúszik.
2/5 A kérdező kommentje:
19éves vagyok és régóta menstruálok
2015. máj. 9. 20:06
3/5 anonim válasza:
Szia!
Hat felnőtteknél is előfordul pár napos vagy 1 hetes csúszás.Mint írtam akik fogamzásgátlót szednek azoknak jön meg napra pontosan,de néha még náluk is előfordul egy kis csúszás.
Várj egy picit lehet pár nap múlva megjön.
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj el a biztonság kedvéért nődokihoz, csak egy vizsgálatra! nehogy valami baj legyen!! ki tudja mi ez.. hátha valami nagy gond lehet belőle és most még meg tudod előzni!! ;) 19 L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már megjött!
2015. máj. 16. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!