Mit tegyek? (lennt)
Figyelt kérdés
Már elegem van ebből a menstruációból.Sírok..Utálom ezket a napokat kibírhatatlanok .Tudom hogy minden nő menstruál na de hogy így mint én tuti nem.Elvesz minden reményem,most is elmennék valamerre de nem lehet mert olyan erős a vérzésem hogy smemit sem tudok ellene tenni.Átázok minden áldott nap.Kérlek segítsetek!És légyszi ne ilyet h légy erős ki fogod bírni mert nagyon rossz.2015. máj. 9. 11:05
1/3 A kérdező kommentje:
És úgy fáj a hasam...
2015. máj. 9. 11:09
2/3 anonim válasza:
Nyugodj, nézz meg egy filmet!
Vagy, menj a levegőre!
3/3 anonim válasza:
Ha fáj a hasad,vegyél be gyógyszert!
Nekem a No-Spa mindog segít.
Ha átázol,éw nagyon erős a vérzésed,akkor használj mini tampont+-betétet,így biztosan nem ázol át.
Ha ideges vagy,menj ki a szabad levegőre,egyél sok csokit(:D),rajzolj,vagy csináld amit szeretsz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!