Intim kehely: honnan tudhatom hogy jo e a méret amit használok, illetve a puhasága?
Figyelt kérdés
Vettem egy naturcup intimkelyhet a legnagyobbat mert mar szültem. De sehogy sem sikerül rendesen feltenni, egyszerűen nem nyílik szét, be van horpadva es szivárog. Nem tudom, hogy túl kicsi, túl nagy, túl kemény vagy túl puha. Mar megnéztem ezer videót a használatáról, tehát elméletben profi vagyok, ezért gondolom hogy talán csak nem a nekem megfelelőt választottam. Arról nem beszélve hogy a kivétel kimondottan faj. Azok akik tapasztaltak ebben a dolgokban, van valami tippetek hogy mi lehet a baj, vagy milyet próbáljak ki?2015. máj. 7. 10:02
1/4 anonim válasza:
Próbáltad kicsit forgatva lejjebb húzni, hátha szét nyílik?
Ha így se megy, lehet, hogy a szülés ellenére erősebb a medence- illetve hüvelyizomzatod, vagy kisebb vagy ott.
Kisebb vagy keményebb anyagú kehely lehet a jobb.
Mondjuk a naturcup-ot nem ismerem tapasztalatból, így nem tudom, hogy az milyen "keménységű".
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen! Most ki próbálok majd egy kisebbet is es meglátjuk!
2015. máj. 13. 13:58
3/4 anonim válasza:
A keményebb intimkelyhek könnyebben kinyílnak. Kivételnél fontos, hogy teljesen megszüntesd a vákuumot, nekem elég kis mennyiség gyűlik össze, így kivételnél is kicsit "félbehajtom" a tölcsért, és kicsit oldalirányban húzom ki, így szinte észre sem lehet venni.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jó módszer az enyém, de én például képtelen voltam bármikor is megforgatni, szóval én benyúlok mellé és teszek egy kört az ujjammal, hogy ellenőrizzem, hogy kinyílt-e, és ha nem, akkor így kis is nyitom egyúttal! :D (Tudom, tudom, turkálok és turkálok, de nekem ez vált be! :D ) Kivételnél meg én is behorpasztom.... Bár, ha neked nem nyílik szét, akkor vákuumot sem tudhat képezni.... Lazíts jobban! XD (De okos vagyok! XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!