Intim kehely kérdés?
Figyelt kérdés
Most használom először. Kétszer már megpróbáltam berakni, sikerült. Még úgy nem volt bent hogy véreztem volna, így lenne egy fontos kérdésem a helyes vákum ellenőrzéséről. Lehet hülye kérdés, de a hüvelyt egy alagúthoz hasonlítja az ember gondolatban, de azért nem egy kerek, szabályos, kör peremű alagút azért. Szóval van egy kis domb rész a hüvelyem elején, amit tampon feltevésekor is mindig éreztem. Így hogyan lehet megtudni hogy megvan e a vákum? Picit le fel húzom akkor biztos oké lesz? Forgatni nem egyszerű. Ti hogy csináljátok? Már aki használja. Nekem nagyon tetszik.2015. máj. 1. 08:08
1/7 anonim válasza:
Amúgy tisztában vagy azzal, hogy mit csinál a vákuum?
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs akkora vákum hogy gondot okozzon. Picit rácuppan a kehely, ennyi. Akkor kész kínlódás lenne kivenni.
2015. máj. 1. 09:14
3/7 anonim válasza:
Én sose tudom, van-e vákum, elforgatni se tudtam soha.
Biztonság kedvéért beteszek egy vékony tisztasági betétet.
4/7 anonim válasza:
Picit lefelé kell húzni, a forgatás abban segít, ha nem nyílik ki teljesen, alul a "szárát" megfogod és picit tekered. Ha teljes a vákuum, akkor nem fogod tudni forgatni.
5/7 anonim válasza:
nekem jól működik. kinyílik rendesen, átlátszó színű.l levenni macerásabb, mint feltenni. de jó dolog. nem kell paráznom attól, hogy elázok. az éjjel is bent volt., reggelre félig lett. összehajtogatva teszem föl jó mélyre.
6/7 anonim válasza:
Én nem is szoktam ellenőrizni a vákuumot! :O Amúgy 30 éves koromra végre szembesültem azzal, hogy nem én vagyok az egyetlen azzal a dombféle cuccal és én is mindig érzem! XD Azt gondoltam, hogy valami abnormálisan hatalmas G-pont, vagy ilyesmi (pedig elég képzett vagyok orvosi anatómiából)! XD És egyébként ugyanígy voltam én is: képtelen voltam megforgatni, de az esetek 99%-ában nem szivárog, a maradék egy százalék meg benne van a tamponnál is a pakliban! :)
7/7 anonim válasza:
Megfogom a végét, és megtekergetem. AKKOR jó, ha tudod tekergetni, azaz kinyílt rendesen a tölcsér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!