Intim kehely. Valaki tud segíteni?
Én használom. Előtte 560 Ft/32 db áron vettem a tampont a Spar-ban, a kelhet ebay-ről rendeltem, kevesebb, mint egy ezresért. Elég erős vérzésem volt régebben, sok tampont használtam már csak paranoiából is, így két-három hónap alatt behozta az árát.
22 vagyok, nem szültem még, nem is fogok, de ismerek olyat, aki velem egykorú, már szült kettőt, és jó neki a kisebb méret, illetve olyat is, aki szintén velem egykorú, nem szült még, de állítása szerint kell neki a nagyobb, mert ő tág. A száraz tények viszont, hogy nem sokkal nagyobb a nagy, mint a kicsi :)
Itthonról 5000 é 15-20 000-ért is rendelhetsz, de szvsz tökéletesen megfelel 900 Ft-os ebay-es is, ugyanaz, csak nincs flancos dobozban :)
Én is szemezek vele, mert a tampontól mindig gombás leszek, akármilyen fertőtlenítővel is mosom a kezem. És maximum 2-3 óránként cserélni szoktam. A betétbe meg nem szeretek beleülni, ezért nagyon sűrűn kell cserélnem.
Még nem sikerült eldöntenem, hogy konkrétan melyiket vegyem, de mindenképpen veszek, és valószínűleg külföldről, mert azért az ára sem mindegy. :)
Csak hogy kellően összezavarjalak.
Nemcsak több méret létezik :)
Hanem többféle keménységű/lágyságú.
Többféle kihúzóka közül lehet választani.
És ha ez még nem lenne elég, akkor színekben is van eltérés :) Bár szerintem ez teljesen mellékes dolog.
Az árak pedig gyártónként változóak. Kis utánajárást igényel a dolog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!