Honapok ota tompan faj a bal mellem. Ma voltal vele orvosnal es megtapogatta akkor nagyon fajt. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondta szerinte ciszta de tovabb kuld. De en turelmetlen vagyok es nagyon izgulok...Lehet mellrak?
L/21
2015. máj. 5. 23:54
1/10 anonim válasza:
Nem hinném. Főleg nem 21 évesen.
Valóban ciszta lehet vagy hormonális okok miatt.
Nyugodj meg.
Engem 19 évesen küldtek onkológiára egy fájó csomó miatt, és még csak műteni sem kellett. AZóta is meg van, mensi ciklus szerint változik.
46N
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Hat hormonokra nem is gondoltam...de lehet van benn valami mer a menstruaciomon sose lehet kiigazodni...
2015. máj. 6. 00:03
3/10 anonim válasza:
a fájdalmas elváltozás tényleg inkább gyulladás, ciszta, meg menstruációval összefüggő dolgok.
a rosszindulatú daganat inkább fájdalmatlan, tapintható csomó képében jelentkezik
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon faj napkozben is ugy hogy hozza se nyulok. Neha a jobb mellem is de az ritkan es picit a ball viszont iszonyat. Mintha 1 kest huzogatnanak ki-be....😢
2015. máj. 6. 07:28
5/10 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni a bal mellem, főleg menstruáció előtt közvetlenül. Több apró cystám van, mammographián állapították meg, és mondták is, hogy menstruáció előtt, vagy alatt fájhat, húzódhat, ilyenkor borogassam, vagy kenegessem körömvirág kenőccsel.
6/10 A kérdező kommentje:
Uh.
Akkor megnyugodtam.
Csak izgulok hogy halalos...
2015. máj. 6. 09:34
9/10 anonim válasza:
Nagyon pici az esélye 21 évesen a ráknak, így meg hogy fáj, szinte semmi! Lehet egy ciszta is valóban, a cisztáknak nagy része meg magától felszívódik.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. De fel eve tart.
Mammografiara kuldott.
2015. máj. 6. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!