17 vagyok es a menzesem altalabban kesik voltam mar orvosnal de most megint 50 napja nm volt es kezd nagyon zavarni. Szerintettek mit tegyek? Vagy nem lehet valamit hogy igyak. Tea vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
a multkor valami gyogyszert kaptam de nem szeretnek megin csak ha muszaj, mert mar nem birom ezt a bizonytalansagot h miert van ez es az orvos sem tudta biztosra.
A neten is azt olvastam hogy lehet azert is mert ver szegeny vagyok
#menstruáció #mit igyok hogy megjojon a menzesem
2015. ápr. 6. 19:25
1/3 anonim válasza:
Semmivel nem tudod természetes úton meghozni.
Lehet, hogy valamilyen hormonális eredetű probléma áll a háttérben, esetleg valamilyen szervi gond, de inkább a hormonálisra tippelnék.
Egy teljes kivizsgálás, vérvétel, ultrahang nem ártana és szerintem a legjobban egy endokrinológussal járnál.
3/3 anonim válasza:
Nekem megjött 7-ben, volt párszor 8.-ig, aztán gimi első két évében semmi. 11.-ben meg megint elkezdte. Közben persze voltunk orvosnál, de nem akartam magam a sok műanyaggal tömni (gyógyszer), így vártam, hogy a szervezet cselekedjen. Meg is jött kb 2 év múlva, azóta pontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!