D vitamin hiány okozhat vetélést?
Engem meg távolról sem érdekel hogy egy névtelen akárki mit gondol rólam, illetve hogy mi a vallásod.
Mindenki hisz valamit, gondolom véletlenül sem gondolod azt, hogy a te hited a mensmentis csapatban, orvosokban vagy dietetikusokban egy hangyafingnyit is megalapozottabb hit, mint pl. az enyém, én semmire sem tartom őket (mint emberekkel természetesen semmi problémám nem lenne, a pénzéhséget-emberek átverését én elnézem, sokan csinálják ezt, és pl. biztosan kedvesek, ha zöldségeket kapálnának akkor még hasznosak is lennének!)
Megjegyzem még, a szénhidrátfogyasztásról alkotott elképzelés is csak VALLÁS.
'tudományos' alapon éveken át lehetne érvelni arról, hogy kinek mennyi ch fogyasztás mennyire káros-egészséges.
Vallási kérdésekkel túl sokat foglalkozni értelmetlen. Aki 5 éve beteg, nem tudott segítséget kapni, annak kézenfekvő a mensmentis és mások által is terjesztett nézet/vallás (pl. hogy az IR gyógyíthatatlan).
Aztán vannak olyan emberek, akik másképp gondolkodnak. És meg is gyógyulhatnak, teljesen mindegy. Mindenki találja meg azt ami az igényeit kielégíti.. és akkor bódogság van mindenkinek..
Orvos állította be, enyhe candidám volt 3éve, azóta így etkezem s semmi bajom.100grammot javasolt, de azt mondta, 160ig felmehetek.
6os! Köszönöm, kivizsgáltattam magam, egészséges vagyok, se IR se PCOS nincs nálam. Nem mindenki veszi lazán az egészségét! ;)
Én meg a Te "eredményednek" nem hiszek. Illetve.. elhiszem, 5 éve beteg vagy. Ebben pusztán az eredményt nem látom.
Ha ez a te nézőpontodat követőknél az eredmény, akkor gondolom ez neked/nektek elég is.
Negatív érzés tényleg van bennem, bár nem irigység. Zavar, amikor nagyképű okoskodók butítják az embereket, de nem kell ilyennel foglalkoznom, úgy gondolom az ő dolguk.
De én pontosan mivel is szolgálhatok? Én egészséges férfi vagyok, semmi érdekes nincs a saját vérképemmel. Az pedig, hogy valakinek rosszul állítottak be egy 'paleo' vagy egy lowcarb étrendet, nem az alapkoncepciót minősíti. Dilettánsok, dilettánsok mindenütt :)
Írtam, meg kell találni ki tud segíteni és azt választani amire szükségünk van, nem azt ahol átvernek. Ez paleós csodaorvosokra is igaz ám, természetgyógyászokra.. mindig mindenkire.
Köszönöm Utolsó!
Hasznos volt! Mióra szeded? Mennyi idő alatt hoz rendbe? Nekem is írt fel d3 vitamint. :)
Napi 4 cseppet (2000 NE) írt fel, amíg el nem fogy. Egy üveg Vigantol elfogyasztásával 200 000 NE-et (400 csepp) juttatok be a szervezetembe. Elvileg feltornázza kb. 30ng/ml-re a D vitamin szintemet.
Ha esetleg tudod a jelenlegi értéket és hogy mennyit szeretnél elérni, nézd meg a kalkulátort az oldal jobb oldalán:
"Erre én is kíváncsi lennék. Illetve így orvosi utasításra mennyi a napi d-vitamin adag?"
Utolsó vagyok, erre elfelejtettem válaszolni... Rákérdeztem, azt mondta az orvos, napi 4000 NE sem okoz problémát, de ezt már nem ajánlatos túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!