Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek forduljak orvoshoz?

Szerintetek forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
11 eves korom ota menstruálok nem jar valami rendesen most 14 vagyok ..volt mikor hozsabb deig is elmaradt ezert elemntunk nőgyógyászhoz .Voltam mar ketszer is nogyogyaszan es mar beszedtem két doboz gyógyszert két fajta gyógyszer.egyik se sem segített .Februar 6.-a ota nem menytrualtam ugyhogy két hónapja nem volt .mit tegyek?
2015. ápr. 29. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak vissza kellene menni a nőgyógyászhoz.
2015. ápr. 29. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebben a korban még elég rendszertelen a dolog,de azért jobb a békesség,irány a doki!

37/Kan

2015. ápr. 29. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen normális, ha még nem állt be. Nem gyógyszerekkel kéne tömni téged, hanem várni, vagy normálisan kivizsgálni. Endokrinológushoz menj, ne nőgyógyászhoz.
2015. ápr. 29. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyot hibáztál, de még nagyobbat a doki, amikor -feltehetőleg - fogamzásgátló beszedésére vett rá téged.

17 éves kor körül kellene beállnia rendszeresre, addig sok minden előfordulhat, akár 6 hónap kimaradás is.

Idéznék itt egy nőgyógyász doktornőtől:

"Rendszertelenül menstruáló nőknek fogamzásgátlót adni MŰHIBA!" - Ezt sok évvel ezelőtt határozta meg az Országos Szülészeti - Nőgyógyászati Intézet. A fogamzásgátló nem a rendellenességet szünteti meg - ami abból áll, hogy a hormon rendszere elégtelenül működik - hanem becsapja a pacienst, mert VÉRZÉST INDUKÁL 28 naponta, ami azonban nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés, és ez a beavatkozás az eredeti rendellenességet: a hormon rendszer hibáját még tovább rontja. Eredménye: amikor gyereket szeretne, még inkább nem lesz menstruációja.

A rosszul működő hormonrendszert nem elfojtani kell még jobban, hanem kijavítani! Ez persze sokkal nehezebb feladat, mint odalökni egy fogamzásgátló receptet, és ezzel becsapni a beteget! "

2015. ápr. 29. 18:03
 5/9 A kérdező kommentje:
En nem fogamzásgátlót szedtem hanem valami mast ami segíti hogy a mehem fejlődését
2015. ápr. 29. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Még bőven lenne időd fejlődni, nem gyógyszerekkel kéne tömniük, hanem kivizsgálni normálisan.
2015. ápr. 29. 18:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Beszelgettem errol anyukámmal is.O azt mondta ha nen jon meg egy két héten belül ,megyunk az orvoshoz.Elmeselte hogy o is igy volt neki volt ugy hogy. 6honapig is elmaradt de nem szolt senkinek .Az első gyereke hethonapra született es meghallt.O szerinte e miatt hallt mé az első gyeeke.En pedig felek hogy behogy én is igy jarjak majd
2015. ápr. 30. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, h ez miatt halt meg az első babája. Lehet beteg vagy fejletlen volt. A kivizsgálás mindenesetre nem árthat, elmennék azért endokrinológushoz is, mert hormonprobléma is állhat a háttérben.
2015. ápr. 30. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy emiatt halt volna meg a gyermek.
2015. ápr. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!